0item(s)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Afrekenen

Product was successfully added to your shopping cart.

Antisnurkbeugel SomnoGuard SP Hard

Schrijf de eerste review over dit product

Snel overzicht

Merk: Somnoguard
Inhoud: 1 stuk


Antisnurkbeugel 

€ 119,95

Beschikbaarheid: levertijd 1-2 dagen

Details

De anti snurk beugel SomnoGuard SP is een perfect hulpmiddel om snurken en slaapapneu bij volwassen te behandelen. Dit medisch bewezen hulpmiddel bestaat uit twee gelijke delen, die over de tanden van de boven- en onderkaak passen. De twee voorste bevestigingspunten van het deel voor de bovenkaak, worden bevestigd met twee plastic strips van eenzelfde lengte, met de twee achterste punten van het deel voor de onderkaak. De strips van plastic worden in uiteenlopende lengtes meegeleverd met de SomnoGuard SP. De onderkaak kan daarmee in een vooruitstaande positie worden gebracht van 0 tot 10 millimeter. De bovenste luchtweg wordt verruimd door het gebruik van deze anti snurk beugel. Dit type snurkbeugel kan gebruikt worden door mensen die een terug staande kaak hebben.

Het voordeel van de SomnoGuard SP is dat deze snurkbeugel door de compactheid en het lichte gewicht een hoog draagcomfort te bieden heeft. De anti snurk beugel is van duurzaam materiaal gemaakt en de onderkaak kan worden ingesteld vanaf min drie millimeter tot tien millimeter. Bij dit model is het mogelijk om tijdens het slapen door de mond adem te blijven halen. Met behulp van de duidelijke gebruiksaanwijzing is het mondstuk eenvoudig individueel in te stellen. De SomnoGuard SP heeft ongeveer een levensduur van twee jaar bij dagelijks gebruik. Het mondstuk is geschikt voor een brede doelgroep met kaakimpressies variërend van small tot large. Het is ook mogelijk om de snurkbeugel op maat passend te laten maken door een tandarts of behandelend KNO-arts. Het is aan te bevelen om de anti snurk beugel dagelijks te reinigen en met regelmaat te borstelen met een soft tandenborstel.

Belangrijk
Het mondstuk is geschikt voor kaakimpressies maat S (small), M (Medium) en L (Large). Zo’n 90% tot 95% van de totale populatie past een van deze maten.

Wij adviseren om de Somnoguard elke dag schoon te maken met een speciale prothese tandenborstel en de Ecosym gebitsprothese reiniger. Spoel de Somnoguard af met water, en bewaar hem in de bijgeleverde box. 
Deze is ook verkrijgbaar in een complete voordeelset. Bestel deze set gelijktijdig met uw Somnoguard zonder extra verzendkosten.

 

 Handleiding:
Download hier de handleiding voor de Somnoguard

Art.nr.: 03008000
EAN 04260383460020
Wellsamed SomnoGuard
  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Product

Also Purchased