0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Afrekenen

Product was successfully added to your shopping cart.

SleeprightDentaidOralBBraunPolyroyalPhilipsSleeppro


De Specialist in Tandenknarsenbitjes, Snurk- en Slaapapneubitjes, Sportbitjes en Voedingssupplementen.

Royalpharma is Nederlands distributeur van Sleepright, Sleeppro, Snorban en Polyroyal

Royalpharma is distributeur van de volgende merken: SleepRight, SleepPro, Snorban en PolyRoyal. Daarnaast leveren we nog diverse andere merken.

Een greep uit het overige assortiment van Royalpharma.nl

Royalpharma biedt ook heel veel bekende merken aan. Deze betrouwbare merken staan overzichtelijk weergegeven op onze merkenpagina.

Bleekset op Maat

In ons laboratorium maken wij bleeksets op maat. Zo kunt u uw tanden bleken met een op maat gemaakte bleekset. Deze bleeksets voldoen aan alle eisen die hiervoor worden gesteld. Door het eenvoudige en duidelijk omschreven proces waarmee u zelf de mal voor de bleekset maakt en naar ons toestuurt heeft u op een efficiënte en goedkope manier toegang tot een bleekset op maat.

Sportbitje op Maat

Bij sporten met een hoog risico op schade aan tanden worden sportbitjes gebruikt. Deze beschermen het gebit bij impact op de kaak. Wij leveren Sportibitjes van de hoogste kwaliteit waardoor u met ons sportbitje op maat een optimale schokabs.orberende werking zult ervaren. Door het eenvoudige proces voor het produceren van mallen voor uw eigen sportbitje op maat krijgt u voor een goede prijs een Sportbitje van de hoogste kwaliteit. Wilt u meer info over sportbitjes? Ga dan naar Sportbitjes op Maat

Snurkbeugel op Maat en Standaard varianten

Snurkbeugel van onder andere het merk Sleeppro helpen u snurken te voorkomen.

Door het gebruik van snurkbeugels kunt u zonder een grote inspanning zorgen voor een goede nachtrust voor uzelf en uw partner. Snurkbeugels zijn in verschillende varianten voorhanden, zo kunt u er één voor u op maat laten maken met de snurkbeugels op maat of kunt u één van de standaard snurkbeugels gebruiken. Afhankelijk van wat u aan een snurkbeugel wenst uit te geven kunnen zowel de snurkbeugel op maat als de reguliere snurkbeugels voor u de juiste keuze zijn.

Daarnaast bieden wij ook alles voor onderhoud en reinigingsmiddelen voor snurkbeugels.

Het bedrijf Royalpharma

Wij zijn een familiebedrijf wat in 2009 op de Nederlandse markt de eerste online winkel heeft geopend. Door ons jaren lange ervaring en kennis zijn we inmiddels uitgegroeid tot Europese marktleider op het gebied van Snurken en opmaat oplossingen van knarsbitjes.

Het Assortiment

Omdat we constant ons bestaande assortiment uitbreiden om aan alle wensen te voldoen zijn er elke keer weer nieuwe producten te ontdekken. Ons producten zijn heel divers, van Oral-B Opzetborstels tot muizenvallen. Van voedingssupplementen tot Slaapmaskers. Alles onder één dak van bekende merken tot specifieke producten speciaal voor u besteld.

Snelle levertijden, bij Royalpharma weten we dat het erg vervelend is om te wachten op een bestelling.

Voor producten die voorradig zijn betekend dat:  Verzending 2x per week, ma en do verzonden.


Online veilig en snel bij Royalpharma.nl