0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Afrekenen

Product was successfully added to your shopping cart.

Miradent Mirasensitive HAP +

Schrijf de eerste review over dit product

Snel overzicht

Merk: Miradent
Inhoud: 50ML
EAN: 4250107630426 

€ 6,95

Beschikbaarheid: levertijd 1-2 dagen

  • Koop 6 voor € 5,95 per stuk. en bespaar 15%
  • Koop 24 voor € 5,45 per stuk. en bespaar 22%

Details

Miradent Mirasensitive tandpasta is de opvolger van Nanosensitive HCA. Mirasensitive HAP+ heeft in principe dezelfde werking als Miradent Nanosensitive HCA, maar heeft een hoger percentage (30%) werkzame stof (hydroxiapatite=hap) en als extra natriumfluoride 1450 ppm. Miradent Mirasensitive HAP+ voor intensieve behandeling van gevoelige tanden en tanderosie.

Miradent Mirasensitive HAP+ zorgt voor een nieuwe manier om tanden en kiezen blijvend te beschermen tegen gevoeligheid. Het herstel van het harde tandweefsel wordt verzorgd door Hydroxylapatiet en Calciumionen. Bij tandgevoeligheid dagelijks gebruiken gedurende 7 - 14 dagen totdat de pijn afneemt, daarna één keer per week gebruiken. Als de gevoeligheid terugkeert, kunt u de behandeling herhalen. Mirasensitive tandpasta is ontwikkeld tegen gevoelige tanden, maar maakt de tanden ook witter en gladder en is daarom prima geschikt voor de dagelijkse gebitsverzorging. Door te poetsen met Mirasensitive HAP tandpasta tijdens en na het tandenbleken vermindert de kans op terugkleuren en kan gevoeligheid worden voorkomen. 1 tube Miradent Mirasensitive HAP tandpasta van 50 ml per verpakking.

De werking van Miradent Mirasensitive HAP+:

  • Via kaliumcitraten worden kaliumionen afgegeven die via de open dentinekanaaltjes de tand binnendringen en dan een beschermlaag vormen om de tandzenuw.
  • Hydroxielapatiet, gelijk aan het natuurlijke tandglazuur, sluit de open dentinekanaaltjes af en bouwt geleidelijk aan een nieuw laagje glazuur.

 

Mirasensitive HAP+ tandpasta is niet alleen de beste tandpasta tegen gevoeligheid maar ook tegen tanderosie en geeft uw gebit een verjongingskuur. Ook bevat Mirasensitive HAP+ fluoride en xylitol. Fluoride wordt door het hydroxielapatiet veel beter door de tanden opgenomen dan normaal bij tandpasta's het geval is. Xylitol is toegevoegd voor een goede anti-bacterieële werking.

 

Art.nr.: 630169
EAN 4250107630426
Wellsamed Miradent
  1. Schrijf de eerste review over dit product

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Product