0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Afrekenen

Product was successfully added to your shopping cart.

Artikelen retour sturen naar RoyalPharma

Voor bestellingen die geplaatst zijn via de webwinkel van RoyalPharma geldt een maximale zichttermijn van 14 dagen na ontvangst tenzij anders vermeld. De zichttermijn is niet van toepassing op hygiene producten. (Bij bepaalde goederen kan om hygiënische redenen het herroepingsrecht worden uitgesloten. Persoonlijke en bederfelijke producten, bijvoorbeeld maar niet gelimiteerd tot: gels, tandpasta's en mondwaters kunnen alleen worden geretourneerd indien de verpakking verzegeld is).

De koper heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze - op eigen kosten - zonder opgave van redenen te retourneren met behulp van het retourformulier. Stuur het artikel compleet met alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke originele verpakking.


Na het verstrijken van de zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.

Mocht van de zichttermijn gebruik gemaakt worden, kan de bestelling geretourneerd worden indien deze: 

1. eerst per e-mail aangemeld is bij info@royalpharma.nl of telefonisch tijdens kantooruren op telefoonnummer 024-6690547 
2. conform onze retourinstructies verzonden of aangeleverd wordt en het retourformulier volledig ingevuld is
3. compleet & onbeschadigd is en in de originele verpakking zit
4. binnen redelijke termijn doch uiterlijk binnen 10 dagen na retourinstructie (stap 2) wordt teruggestuurd
Indien producten beschadigd retour komen, behouden wij ons het recht voor kosten ter compensatie te verrekenen.Retourzendingen die niet voldoen aan 1 van de bovenstaande condities, worden niet in behandeling genomen. De verzend- en afhaalkosten zijn voor rekening van de klant. Na goedkeuring en ontvangst van de retourzending wordt overgegaan tot terugstorting van betaling.


Als u gebruik maakt van de retourservice dient u voor een snelle afhandeling altijd een retourformulier bij te voegen.
U kunt dit formulier hier  downloaden en uitprinten.