0item(s)

U heeft niets in uw winkelwagen.

Afrekenen

Product was successfully added to your shopping cart.

Sportbitje op Maat Lava-Strip

Snel overzicht

Sportbitje op Maat Lava-Strip
€ 59,95

Beschikbaarheid: 8 stuks

  • Koop 2 voor € 49,95 per stuk. en bespaar 17%
 

Details

Sporten zonder uw tanden te verliezen? Draag een professioneel op maat gemaakte gebitsbeschermer!  Een gebitsbeschermer draagt u om de tanden, lippen en tong te beschermen wanneer een bal of stick tegen de mond aankomt. Het vangt de klap op uw tanden op en verdeelt de kracht over de tanden. U kunt een gebitsbeschermer dus vergelijken met een autobumper.

Nu kunt u eenvoudig vanuit huis een op maat gemaakt gebitsbeschermer bestellen. Wij werken samen met een gecertificeerd tandtechnisch laboratorium die dit mogelijk maken.

Hoe werkt het op maat laten maken van uw Gebitsbeschermer?

  • U bestelt online en ontvangt een afdrukset met alle benodigde materialen van het maken ven een gebitafdruk.
  • Volg de Nederlandse handleiding die bij de afdrukset zit
  • Stuur uw gebitafdruk in de meegeleverde retourenvelop direct op naar het Tandtechnisch Laboratorium
  • Na ongeveer 5 dagen ontvangt u uw perfect passende Gebitsbeschermer

 

Afdrukset staat uit :

  • 3 kleuren afdruklepels voor de bovenkaak ( S-M-L)
  • Afdrukmateriaal  voor het maken van de afdruk ( component  A & B )
  • Retourenvelop voor uw gebitafdruk
  • Nederlandstalige Handleiding

 

Is dit hetzelfde als wat ik bij mijn eigen tandarts krijg?
Ja, maar doordat u zelf de afdruk maakt van uw tanden en kiezen vervalt de tandartsrekening. Uw afdruk wordt naar een tandtechnisch laboratorium gestuurd, en vanuit daar direct naar u opgestuurd! Zo slaat u zelf de stap over van de tandarts en scheelt u dat weer een tandartsrekening! 

Waarom beslaat de gebitsbeschermer niet mijn hele gebit tot aan mijn achterste kiezen?
De gebitsbeschermer reikt tot aan de eerste grote kies (molaar) en is dus niet helemaal tot achter in de mond geïntegreerd. De reden hiervoor is dat als de gebitsbeschermer wel helemaal tot aan het einde van de laatste kies zou reiken, de kans dat een kokhalseffect ontstaat erg groot is. De laatste 2 achterste kiezen kunnen ook niet op elkaar worden gedrukt als de gebitsbeschermer in de mond zit waardoor ook altijd de achterste kiezen goed worden beschermd.

Wat is Pro-Lock?
In een Pro-Lock beschermer wordt uw onderkaak ook verwerkt.  Niet alle sporten zullen het gebruiken van een Pro Lock beschermer aanraden, maar voor onder andere rugby, ijshockey, K1 en extreme sports moedigen wij de beoefenaars aan een dergelijke beschermer op maat aan te laten maken.  U kunt de Pro Lock beschermers in twee varianten laten vervaardigen, te weten een tweelaags en een drielaags beschermer. 

Alle materialen die in de mond worden gebruikt, te weten de afdruklepel met beide componenten A en B , zijn o.a voorzien van CE & ISO certificering en voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

Art.nr.: GB2LA-S
EAN Nee
Wellsamed Nee